Din pasiune pentru gastronomie și din dorința de a oferi clienților noștri o experință culinară desăvârșită, începând cu luna ianuarie 2022 am deschis prima noastră locație fizică. Cu o abordare nouă, elegantă, într-o atmosferă intimă, potrivită pentru un prânz copios sau o cină inedită alături de o companie pe măsură.
Funcționăm ca un restaurant cu specific italienesc, având o capacitate de 30 locuri în interior și 40 de locuri pe terasă exterioară (încălzită în sezonul rece).

Pentru a încerca preparatele noastre gătite cu suflet, o pizza artizanală desăvârșită, rețete de paste unice, toate preparate doar cu ingrediente premium, suntem bucuroși să te invităm la Voglio.
Te așteptăm cu drag! 📍 Str. Liviu Rebreanu 163, Dumbrăvița.

Voglio Pizza Dumbravita

Recenzii din partea clienților

Pizza bună, cu blat subțire și ingrediente gustoase. Personal amabil și atent la preluarea comenzilor telefonice, livrare în timpul promis. Cu siguranță vom mai comanda de la voi și vă vom recomanda cunoscuților!

Ciutacu Laura-Cristina / Facebook Review
Efectiv cea mai buna pizza încercată vreodată (și am încercat multe,căci sunt o pretențioasă😅). Preferatele mele sunt cele cu gorgonzola căci sunt mare iubitoare de brânză ♥️ Nu cred că voi mai comanda vreodată pizza din altă parte, deci dacă nu ați găsit încă pizza de care să vă îndrăgostiți, vă recomand cu încredere să încercați de la Voglio 🥰
Ana M. Stăgărescu / Facebook Review
Am comandat si am primit cea mai buna pizza si cele mai bune paste de pina acum! Ador locul asta,personalul magnific de la cea care preia comanda pina la cei care o livreaza! Preferatul meu, Alex Pina si fiica mea de 3 ani abia asteapta sa-l intalneasca! Om mai cumsecade si cu bun simt nu am intalnit pana acum!
Alexandru Madalina / Facebook Review
livrare pizza dumbravita si timisoara - masini voglio pizza

Livrare la domiciliu

 

Serviciul de livrare pizza & paste la domiciliu este primul nostru proiect de succes! Ne-am dat toată silința și priceperea în crearea celor mai bune și apetisante rețete de pizza și ulterior și de paste. Ne-am concentrat la fel de mult și pe serviciul de livrare în sine, din dorința de a servisa cât mai corect zona de livrare. Clienții noștri pot comanda pizza și paste atât online, direct pe website-ul nostru, în mai puțin de zece secunde, cât și telefonic prin serviciul de dispecerat dedicat.

Zona noastră de livrare este puțin mai restrânsă, dar beneficiază de servicii de livrare rapide și de calitate superioară pentru produsele comandate! Având o zonă relativ restrânsă de administrat, putem să livrăm prompt, în cele mai multe cazuri, astfel încât preparatele comandate să ajungă la clienți în cele mai bune condiții și mereu la timp!. Înainte de orice, ne dorim CLIENȚI FERICIȚI!

Zona de livrare include următoarele zone: 
Timișoara cu Zona Calea Aradului și Calea Torontalului și Zona Cartier Lipovei;
Dumbrăvița (toată comuna) și Zona Centura & Aeroport Traian Vuia.

COMANDĂ ONLINE ACUM! Sună acum!
zona de livrare pizza timisoara si dumbravita

Apasă pe hartă pentru a vedea zona de livrare în detaliu (se deschide în Google Maps)

Contact

Str. Liviu Rebreanu 163, Dumbrăvița.
Tel. 0753 915 915 | Zilnic 11:00  – 23:00

SC Voglio Pizza Srl
RO42809610 | J35/1914/2020